Szex menü
szexepil szalon

Sub-lative RF frakcionált rádiófrekvenciás bőrfelújító kezelés

Ha mindig is csodálatosan szép baba- bőrre vágyott, jó hírünk van!frakcionalt radiofrekvencias bőrfiatalítás, bőrfelújítás,

Biztosan megtapasztalta már, hogy a bőre évről évre változik. Nyomot hagyhat rajta sokféle környezeti hatás. A nyári vízparti napozások, átbulizott éjszakák utáni sminkben alvás az otthoni nyomkodás és régi pattanások után maradt apró hegek elszíneződések is egyre inkább szembetűnőek az évek múlásával. A gondos ápolást meghálálja a bőr, de van amikor már az egyszerű krémek nem segítenek.

Ha szeretne a tükörbe nézve szép egyöntetű, sima feszes fiatalos arcbőrt viszontlátni, úgymond „kiradírozná a szépséghibákat” akkor a Sub-lative kezelést Önnek találták ki!

Legyen újra természetesen szép bőre a forradalmian új Sub-Lative RF frakcionált rádiófrekvencia segítségével!

Jól hallom, Újdonság? Jó lehet nekem ez a kezelés?

A Sub-lative frakcionált rádiófrekvenciás bőrmegújító kezelés egy különleges rádiófrekvenciával dolgozó esztétikai kezelés, amely a bőr felső rétegének (epidermis) és a bőr tömörségét és feszességét adó mid-dermis, (irharéteg) megújítását célozza.

Milyen esztétikai problémák kezelésére való a Sub-lative frakcionált rádiófrekvenciás kezelés? Különleges gépünk egyszerre kezeli a bőrfelszíni szépséghibákat és a bőr mélyebb rétegeit érintő problémákat. 

Bőrfelszíni szépséghiba például: felületi egyenetlenségek, finom ráncok, szarkalábak, aknés hegek, pattanásból visszamaradt hegek, tág pórusok, napkárosodás látható jelei, pigment foltok, májfoltok, öregségi foltok, hajszálerecskék.

A bőr mélyebb rétegeit érintő probléma például: a bőr megereszkedése, volumen hiánya, ha a bőr „beesett”-nek látszik, vagy ha a bőr petyhüdté vált az évek folyamán, megereszkedett a felső szemhéj, vagy ha az állvonalon a bőr már nem olyan feszes mint szeretnénk.

Bővebben szeretnék erről hallani! Mire jó még a Sub-lative frakcionált rádiófrekvenciás kezelés?

frakcionált rádiófrekvencia bőrfiatalítás feszesítés RF kezelés

 •  Bőrfelszín megújítása
 •  Műtét nélküli facelift, megfeszesíti és tömöríti a petyhüdt részeket
 •  Nyak alatt lógó bőröcske vissza-feszesítése
 •  Finom ráncok, szarkalábak, tónusvesztett bőr megújítása
 •  Nyak és állvonal feszesítése, tokakezelés
 •  Orr ajak barázda feltöltése, ajak feletti barázdák szivar ráncok feltöltése, ráncmélység csökkentése
 •  Bőrfelszíni szépséghibák kezelése, revitalizálja az epidermist, elsimítja az érdes bőrfelszínt
 •  Tág pórusok kezelése, a bőr színe, tónusa, textúrája, állaga javul
 •  Napkárosodás, pigment foltok, öregségi foltok, makacs más kezelésre nem reagáló májfoltok,
 •  Pattanásból visszamaradt hegek, aknés hegek, traumás hegek esztétikai kezelése
 •  Testkezelés, test-feszesítés, nyak dekoltázs, gyermekszülés után kinyúlt, megereszkedett poci feszesítése, kar feszesítés (integető izom) comb, térd-tájék  stb.
 •  Terhességi csíkok, striák látványos esztétikai kezelése
 •  Kézfej fiatalítás pigmentáció és textúra javítás
 •  Rozácea tüneteinek csökkentése, (arcon hajszálerek)

 

Miben más ez mint az eddigi kezelések?

Ez a különleges rádiófrekvenciás bőrfelújító kezelés mélyen stimulálja a kollagén szerkezetek megújulását, új feszes kollagén rostok képződését, beindítja az elasztin termelését miközben a bőrfelszín egyben marad. Valódi bőrfelújító eredményekre lehet számítani, a bőr belülről kifelé haladva tartósan megfiatalodik. És mivel a bőrfelszín nem kerül eltávolításra, így a tradícionális kezeléseknél előforduló (pl. kémiai mélyhámlasztás) mellékhatások sem köthetők a kezeléshez.

Csak az arcot lehet ezzel az eljárással fiatalítani?  Különleges gépünk kíméletesen fiatalítja meg a bőrt, ezért nemcsak az arc, nyak dekoltázs vagy épp a kézfejek, hanem még az érzékeny szemkörnyék kezelésére is alkalmazható. Természetesen testkezelésre is jó, például has kezelésére. Terhességi csíkok esetében nagyon látványos eredményeket tapasztaltunk ezzel a kezeléssel.

Hogyan működik a Sub-lative frakcionált rádiófrekvenciás kezelés?

A gép frakcionált bi-poláris rádiófrekvenciával dolgozik. A kezelés során a kezelőfejen lévő pöttyöcske alakú elektródákat a bőrfelszínhez érintjük. Ekkor a rádiófrekvenciás energia kontrolláltan a bőr célzott rétegeibe áramlik. A bőr természetes ellenállása miatt az energia az epidermisen (felhám) keresztüláramlik és hővé alakul, szabályozottan felmelegíti a dermist (a bőr mélyebb rétege ahol a kollagén rostok vannak). Mikrothermikus zónák keletkeznek és a kontrollált melegítés hatására változás indul el a bőr szöveteiben. A kezelés re-modellezi a kollagén szerkezeteket aktiválja a bőr természetes megújulását. Az új kollagén és elasztin képződése mellett volumetrikusan (a bőr térfogatát) feszesíti, vagyis a bőr feszességét és tömörségét is hivatott javítani a bőrfelszínt megújítása mellett. Eredményként sugárzóan szép, életteli ragyogó és szemmel láthatóan megújított megfiatalított bőrre számíthatunk. A frakcionált technológia egyik lényeges pontja, hogy nem az egész bőrfelületet kezeli, hanem csak egy részét (frakció) így a látványos eredmények mellett nagyon gyors a regenerálódás. Ebből adódik az is, hogy a bőr teljes lefedéséhez több kezelésből álló kezelés sorozatra van szükség.

Frakcionált rádiófrekvencia , RF kezelés,  frakcionalt rf

Milyen bőrtípusok esetében alkalmazható a kezelés? A Sub-lative frakcionált rádiófrekvenciás bőrfelújítás- bőrmegújítás minden bőrtípus (beleértve az érzékeny bőrtípust) kezelésére is biztonsággal alkalmazható.

Nyáron is végezhető a kezelés? Igen! A gép rádiófrekvenciával dolgozik, ezért télen is és nyáron is végezhető a kezelés.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés? Az arc kezelése gyorsan, általában 15-20 perc alatt elvégezhető. Érzékeny bőr kezelésekor van lehetőség érzéstelenítő krémet kérni, amire kb. 30-40 perc hatóidőt kell számolni a kezelés megkezdése előtt. A kezelés végén hűtést és utókezelést végzünk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a kezelés eredménye fokozható hatóanyagok alkalmazásával: utóápolásként a hidratáló- feszesítő és hatóanyagos szérumok/ maszkok további 30 percet vesznek igénybe. A hatóanyagos maszkoknak pakolásoknak akkor van értelme, ha megvárjuk a hatóidőket, engedjük azokat dolgozni. Így számolva 1-1,5 óra alatt kényelmesen végzünk.

Hogy fogok kinézni a kezelés után? Van gyógyulási idő? Ki tudok menni utána az utcára?  Ennél a kezelésnél nincs szigorú értelemben vett gyógyulási idő. A kezelést követően enyhe bőrpír és ödéma jelentkezhet, ami fokozatosan elmúlik. Feszesség érzése figyelhető meg és melegségérzet, a bőr enyhén rózsaszín árnyalatú lehet (kb. 48 óra). A kezelési beállítások függvényében 2-3 nap elteltével megfigyelhetőek a bőrfelszínen megjelenő úgynevezett mikrothermikus zónák (pöttyöcskék). Ez természetes folyamat, és a bőrfelszín megújulása válik láthatóvá. Később a pöttyöcskék maguktól lehámlanak. Ez mind a bőrben lezajló gyógyulási folyamat és az új kollagén képződésének jele. A kezelést követő 5.-7.nap már szemmel látható javulás jelentkezik. A kezelést követő 12 órával már lehet sminkelni az arcbőrt ásványi alapú sminkkel. A kezelés hosszú távú hatása (kollagén képződés) a következő hónapokban teljesedik ki, tehát minden további kezelés után egyre szebbé válik a bőr amint a kezelések pozitív hatásai összeadódnak.

Hány kezelésre van szükség, és miylen gyakran vehetek részt a kezeléseken? Igaz már egyetlen kezelés is igen látványos tud lenni, azonban a frakcionált technológiából adódóan érdemes felvenni legalább 3-5 kezelést(kezelés sorozat) hogy elérjük a teljes lefedettséget. A kezelések ütemezése egyéni tényezőktől függ, és attül is hogy a test mely részét kezeljük. Általában legalább 3 kezelésre kell számítani, a kezelések között 4-6 hét várakozással. A konzultáción személyreszabott kezelési tervet készítünk Önnek. Fenntartó kezelésként érdemes egy-egy kezelést évente felvenni.pattanásból maradt hegek elszíneződések eltüntetése

Hogyan ápoljam otthon a bőröm, hogy megőrizzem az elért eredményeket? Az otthoni ápolás fontos része a kezelésnek. Mindig használjon megfelelő fényvédő krémet és táplálja hidratálja a bőrét a bőrtípusának megfelelő magas hatóanyag-tartalmú kozmetikumokkal. Szakemberünk segít az Ön számára megfelelő készítmények kiválasztásában.

Fájdalmas a kezelés? Az, hogy mit érzünk egy kezelés alatt nyilván attól is függ, hogy mennyire intenzívre tervezzük a kezelést. Bázis kezelésnél nagyon enyhe alig érezhető melegségérzet van. Erőteljesebb kezeléskor a rádiófrekvenciás impulzusok pici befőttes gumi csípéshez hasonlóak, olyasmi érzés mint a villanófényes kezelésnél a kis csípő érzés, ami abszolút jól viselhető. Az impulzus is gyors, így összességében egy hirtelen meleg érzethez hasonlít a legjobban. Különleges gépünk beépített hűtőrendszerrel van felszerelve, ami még kényelmesebbé és fájdalommentessé teszi a kezelést.

Kinek ajánlott a Sub-lative frakcionált rádiófrekvenciás kezelés? Mivel széleskörűen alkalmazható esztétikai kezelésről van szó, így 16-70 éves korig ajánljuk.

Sokáig pattanásos volt a bőröm. Segíthet a hegeken ez a kezelés, mert én azt szeretném eltüntetni.

Igen! Már meglévő pattanásos hegek esetében a bőr összképén jelentős javulást eredményezhet, a hegek egyre sekélyebbek lesznek majd fokozatosan elhalványodnak eltűnnek. Alkalmazható nem csak pattanásos, hanem traumás hegek kezeléséhez is.

Jó lehet ez a kezelés striákra terhességi csíkokra?

Igen! A Sub-lative frakcionált rádiófrekvenciás kezelés hatására a bőr volumetrikusan feszesedik és a kinyúlt bőrszerkezet tömörödése figyelhető meg. A kollagén szintézis serkentésével pedig a problémás csíkok egyre inkább elhalványulnak és besimulnak, a bőrkép színében tónusában egyöntetűbbé válik.

Mik a kezelés utáni fontos teendők?

A konzultáción részletes felvilágosítást kap az utókezelési utasításokról. Kiemelten fontos megfelelő fényvédő krém rendszeres használata és a kezelés utáni fontos teendők betartása. Az otthoni ápolás elengedhetetlen része a kezelésnek. Tartózkodjon az erős napsugárzástól, és mértéktelen napfürdőzéstől, túlzott mértékű szolárium használattól. Mindig használjon megfelelő fényvédő krémet. Kiemelten fontos a bőrtípusának megfelelő, magas hatóanyagtartalmú kozmetikumokkal táplálni, hidratálni a bőrt. Szakemberünk segít az Ön számára megfelelő készítmények kiválasztásában. A kezelés utáni utasítások be nem tartása saját felelősségre történik, és Szalonunk semmilyen garanciát és felelősséget nem vállal a nem megfelelő utókezelésből eredő esetleges károkért!

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján