Szex menü
szexepil szalon

Mezoterápia

A hagyományos mezoterápia alapjait a francia orvos Michel Piston tette le még 1952-ben. A hagyományos mezoterápia műtét nélküli, sebészeti beavatkozás nélküli, vagyis noninvazív kezelés, ami a hatóanyagok a bőr megfelelő rétegeibe (mezodermisz, néhány mm-rel a bőrfelszín alatt) történő bejuttatást célozza apró, nagyon vékony tű segítségével.mezoterápia, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia = arcfiatalítás, látványos feltöltés tűszúrás nélkül, garantáltan fájdalommentesen!

Érdemes megemlíteni, hogy a tű nélküli mezoterápia valójában egy Nobel díjas felfedezésen alapul. A kozmetikában használatos tű nélküli mezoterápiás, azaz elektroporációs gépek különleges módon juttatják be a kiválasztott aktív hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. A tű nélküli mezoterápia szúrás nélküli, abszolút fájdalommentes kezelés, mely hatására a bőr látványosan hidratáltabbá válik, a ráncok határozottan finomodnak, a bőr teltebbé válik és a felületi ráncok elsimulnak.

A mezoterápiás kezeléshez felhasznált hatóanyagok orvosi/ analitikai tisztaságú vagy steril mezoterápiás anyagok. Gyárilag előre elkészített koktélok és egyénileg összeállított hatóanyagok is rendelkezésre állnak. Természetesen mindig egyénre szabottan, az elérendő célnak megfelelően választjuk ki az alkalmazni kívánt hatóanyagokat. Léteznek a hám, az irha illetve a bőralja mélységét célzó hatóanyagkoktélok, így pontosan oda kerül az aktív hatóanyag, ahol a legjobban hasznosul.

A kezelés mellékhatás nélküli, mivel analitikai tisztaságú anyagokat, feltöltő vitaminokat juttatunk közvetlenül a bőr sejtjeibe és a szövetekbe. A tű nélküli mezoterápia hatékonyságát jelentősen növeli, ha a bőrt dimond mikrodermabrázióval (gyémántfejes bőrcsiszolás) előkezeljük.

Hogyan történik a mezoterápiás kezelés és milyen érzés? A kezelés kimondottan kényeztető, relaxáló. A kezelés során a letisztított, előkészített majd alaposan fertőtlenített  bőrt a hatóanyagokkal feltöltött Mezo-kezelőfejjel lágyan körkörösen masszírozzuk (az arcot, igény esetén nyakat /dekoltázst is). Enyhe, ugyanakkor kellemes bizsergést lehet tapasztalni, ami összességében kifejezetten frissítő kellemes érzés a bőrnek. A hatóanyagbevitel végeztével kényeztető arcmasszázst következik, melyet gazdag bőrtápláló hatóanyagos maszk /pakolás követ.

Milyen lesz a bőröm a kezelés után? A kezelés után azonnal simábbá válik, és valósággal megtelik élettel. Az elért eredmények megőrzése szempontjából fontos az otthoni rendszeres ápolás, hidratálás és a fényvédelem. (lásd: kezelés utáni fontos teendők melynek betartásával tartóssá tehető az eredmény)

Milyen gyakran érdemes felvenni a tű nélküli mezoterápiás kezelést? A kezelést kúraszerűen javasoljuk. Egy kúra általában 5-8 alkalmat jelent, majd havonta 1 fenntartó kezeléssel érhető el tartós eredmény.

Milyen bőrtípusok esetén alkalmazható a kezelés? A tű nélküli mezoterápia bármely bőrtípus esetén alkalmazható.

Hány éves kortól ajánlott a mezoterápia kezelés?  A mezoterápiás kezelést  18-75 év között bátran ajánljuk.

Lehet nyáron végezni a kezelést? Igen! Sőt, a kezelés különösen jótékony a napsugárzás által igénybe vett bőr fiatalságának megőrzése céljából.

Szoláriumozott bőrön el lehet végezni a mezoterápiás kezelést? Igen! A bőr barnasága nem befolyásolja a kezelést.

Mikor nem javasoljuk a mezoterápiás kezelést?

  • Nyílt sebek, sérülések helyén, lázas állapot idején, illetve ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van. (pl.: Herpesz)
  • Terhesség esetén.
  • Súlyos szívbetegség, pacemaker, epilepszia esetén.
  • Páciens irreális elvárásokkal.

Kezeléseinket 18 év alatti életkor esetén kizárólag a szülő/gondviselő írásos beleegyezésével végezzük el.

A Szexepil Szalon munkatársai fenntartják maguknak a kezelés elutasításának jogát, amennyiben bármilyen a páciens egészségét, biztonságát veszélyeztető körülményt észlelnek.

Kiemelten fontos megfelelő fényvédő krém rendszeres használata és a kezelés utáni fontos teendők szigorú betartása. A konzultáción részletes felvilágosítást kap a kezelés utáni utasításokról. A kezelés utáni utasítások be nem tartása saját felelősségre történik, és Szalonunk semmilyen garanciát és felelősséget nem vállal a nem megfelelő utókezelésből eredő esetleges károkért!

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján