Szex menü
szexepil szalon

Ultrahangos mélytisztító kezelés és tápláló arcápoló kezelés

A Szalonunkban használt kiemelkedő minőségű kozmetikai termékcsaládok nagy előnye nemcsak az, hogy egymással kombinálhatók az egyes krémek, maszkok és szérumok, hanem egymás hatását erősítve szinergikusan képesek látványos hatást kifejteni egyszerre több kozmetikai problémára is. A felsorolt tápláló arcápoló kezelésekhez az Ön bőrtípusának megfelelően kiegészítő maszkokat, szérumokat, ampullákat, hatóanyag bejutását elősegítő modelázs maszkot vagy gépi hatóanyagbevitelt ajánlunk.

Arctisztító kezelés:

Ultrahangos mélytisztító kezelés nyomkodásmentesen (alapkezelés):

A kezelés célja a mitesszeres, gyulladt pattanásos bőr kíméletes kezelése nyomkodás nélkül a tisztátalanságok gépi eltávolítása. A kezelés során kiemelt figyelmet szentelünk az alapos letisztításnak és peelingnek hogy bőre ismét fellélegezhessen. Ezt követi a felpuhítás hatóanyagos bőrpuhító zselével és ózonos gőzzel. Az ultrahangos gépi mélytisztítás hatására a miteszerek valósággak kiugranak a bőrből. A tisztítás után fertőtlenítés, ha szükséges Holt-Tengeri sós gyulladácsökkentő hatású hatóanyagok, majd pórusösszehúzó maszk, és bőrtípusnak megfelelő tápláló maszk következik. A kezelést nyugtató gyulladáscsökkentő krémmel és fényvédelemmel vagy light make up-pal zárjuk: 11 500Ft/ 90 perc

15 000Ft/ 120 perc

Különösen makacs mitesszerek –komedók esetében lehetőség van dezinkrustáció alkalmazására is (olyan gépi kezelés mely kémiai hatás által valósággal kioldja a faggyúdugaszokat, mitesszereket a bőrből miközben helyileg fájdalomcsillapító hatású is, de kizárólag különösen zsíros bőr esetében alkalmazható).

Kezeléseinket arc-nyak-dekoltázson/ háton is végezzük.

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján