Szex menü
szexepil szalon

Multipole RF -multipoláris rádiófrekvenciás alakformálás lifting- feszesítés és intenzív cellulit kezelés

Többpólusú rádiófrekvenciát alkalmazó intenzív - feszesítő- alakformáló, körméret-csökkentő és lifting kezelés

A Multipole Rf alakformáló- lifting és cellulit kezelés lényege:

multipoláris rádiófrekvencia, hexapolar rf, rádiófrekvenciás feszesítő testkezelés

A Multipole Rf intenzív alakformáló -feszesítő testkezelés multipoláris, pontosabban hexapoláris rádiófrekvenciát alkalmaz.

A multipoláris rádiófrekvencia keresztülhatolva a bőr szövetein feszesíti a kollagén szerkezeteket és ismételt kezelések hatására jelentősen csökkenti vagy elsimítja a bőr gödröcskéit, vagyis cellulit (narancsbőr) kezelésre is alkalmas.

Tehát helyi zsírbontásra is jó, miközben kimondottan feszesíti a bőrt.

Az alakformáló kezelés  hatására a kezelt területen, a zsírsejtek sejtfalának áteresztő képessége megnő, a helyi keringés élénkül, így a rádiófrekvenciás áram által megolvasztott zsírok a nyirokkeringéssel a természetes méregtelenítéssel már eltávozhatnak a szervezetből.

A feszesítés során a kötőszövetet alkotó kollagén rostok a szövetek mélyén (nem pedig a bőrfelszínen!) kialakuló hőhatás eredményeképp zsugorodnak és tömörödnek. A képződő új kollegénrostok már ezekre a feszesített rostokra csavarodnak rá, így lesz hosszútávon tartós az eredmény.

Fontos megjegyezni, hogy testkezelésekor az eredmények fokozatosan alakulnak ki. A kezelések után (hónapok múlva) is csak egyre jobb lesz az eredmény!

multipoláris rádiófrekvenciás kezelés, tripoláris rádiófrekvencia feszesitő kezelés, hexapoláris rádiófrekvencia kezelés, multipoláris rádiófrekvencia kezelés

Kezelési indikációk:

 • Szülés után megereszkedett has feszesítése
 • Zsírbontás- körméret csökkentés
 • Bőrfeszesítés, petyhüdt bőr feszesítése
 • Zsírpárnák helyi bontása pl.:térd, belső comb
 • Megereszkedett felkar " integető izom" feszesítése
 • Kollagén szintézis serkentése
 • Striák-; terhességi csíkok mérséklése
 • Terhesség során hastájékon megnyúlt bőr feszesítése
 • Cellulitkezelés Narancsbőr kezelés

Kontraindikációk:

 • A kezelés ellenjavallott lázas állapot idején. Nyílt sebek, sérülések helyén, illetve ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van, aktív herpesz helyén, egyéb daganatos betegség esetén.
 • A kezelés terhesség esetén illetve szoptatás alatt és menstruációkor sem kifejezetten javallott.
 • Pacemaker esetén, vagy ha a kezelendő területen fém implantátum van.
 • Páciens irreális elvárásokkal.

Hogyan készüljek a kezelésre?

 • Ne egyen a kezelés (testkezelés) előtt egy órával! Táplálkozzon egészségesen és változatosan, kerülje a túlzottan zsíros, cukros és túlzottan fűszeres ételek fogyasztását! Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a máj túlterhelését.
 • Testkezeléskor szabaddá kell tenni a kezelendő részt, ezért lehetőség szerint hozzon magával bikinit!
 • A kezelés után gondoskodjon megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről!
 • Intenzív testmozgással vagy EMS kezeléssel tovább fokozható a Multipole Rf kezelés eredménye, mivel így még tovább javul a mikro-cirkuláció és élénkül a nyirokkeringés.

A kezelés javítja a bőr esztétikai megjelenését is cellulit kezelésre, feszesítésre kiválóan alkalmas, intenzív alakformáló hatású. A bőr tónusa szemmel láthatóan is és érezhetően is javul.

Leggyakrabban előforduló kérdések:

Biztonságos –e a kezelés? Igen, a kezelés teljesen biztonságos, non-invazív. A kezelés kontrollált módon történik.

Fájdalmas –e a kezelés? Egyáltalán nem! A kezelés teljesen, abszolút fájdalommentes. A kezelés alatt kellemes enyhe bizsergés melegségérzet tapasztalható azon a részen amit épp kezelünk.

A test bármely része kezelhető? Igen, a test bármely része kezelhető: pl.: belső comb, külső comb, csípő, popsi, térd, hát, has, derék, oldalrész, felkar stb.

Napozhatok a kezelés előtt/után?

 Igen! A kezelést nem befolyásolja a napozás/ szoláriumozás.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A kezelés területtől függően általában 20-60 perc alatt elvégezhető, noha vendégeink szívesen élveznék egész nap annyira pihentető. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a napi tevékenységhez. Egy-egy terület kezelése akár ebédszünetben is megoldható.

Mikor láthatom a kezelés eredményét?

Általában már az első néhány kezelés után! A Multipole Rf intenzív alakformáló- feszesítő kezelés mérhető eredményeket hoz! Gondoskodik a kezelt terület feszességének visszaállításáról is, a cellulitot (narancsbőrt) pedig elsimítja. Tehát a kezelt felületen nem lógósodik meg a bőr, hanem láthatóan sokkal feszesebb lesz. Akár már az első kezelés után látható és érezhető az eredmény, természetesen egyéni tényezőktől függően. Szembetűnő eredmény a kezeléssorozat után jelentkezik.

Szülés után megereszkedett a bőr a hasamon, szeretném ha feszesebb lenne és nem lógna úgy. Jó lehet nekem a kezelés?

Igen! A Multipole Rf rádiófrekvenciás gép többféle programmal van ellátva, így kifejezetten az Ön egyéni adottságaihoz tudjuk igazítani a kezelést. Tapasztalataink is igazolják a kezelés eredményességét, látványosan feszesebb a kezelt terület a kúra után.

Nekem a narancsbőr eltüntetése a legfontosabb. Jó lehet nekem a kezelés?

A konzultáció során szakemberük személyre szabott kezelési tervet készít Önnek, hogy mihamarabb elérhesse a kívánt eredményeket. A Multipole Rf kezelés azért jó választás a narancsbőr kezelésére, mert hatékonyan és látványosan fejti ki hatását és abszolút fájdalommentes. A kezelés után a bőr egyre feszesebbé válik, és fokozatosan kisimulnak a  cellulit -narancsbőr jellegzetes bemélyedései, és minden kezelés után egyre csak javul az összkép.

Van még valami fontos tudnivaló?

A kezelést követően felvilágosítást kap a kezelés utáni fontos teendőkről. Mivel a kezelés hatására az elbontott zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami természetes módon a kiválasztással ürül ki a szervezetből, ezért a salakanyagok kiürülését fokozott folyadékbevitellel és zsírszegény diéta betartásával támogatni kell! Az eltávolítandó salakanyagokat a szervezet a kiválasztás során a sav-bázis egyensúly fenntartása mellett távolítja el, ezért javallott támogatni a folyamatot bázikus anyagok bejuttatásával pl.: lúgos mentes ásványvíz.

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján