Szex menü
szexepil szalon

T3 Lézerkezelés arcfiatalítás-feszesítés

Lézeres arcfiatalítás, fotorejuvenáció bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, ránctalanítás, kollagén-növelés, striák kezelése

A kezelés célja: a nem kívánatos ráncok, szarkalábak mérséklése, eltüntetése, a bőr feszesítése rugalmasságának és tónusának visszaállítása, esztétikai javítása, a bőr mikro-cirkulációjának növelése.

A bőr ráncosodása az évek előrehaladtával kialakuló természetes folyamat. A kollagén a bőr kötőszövetének 70%-át alkotja. Az elasztin a bőr kötőszövetében található, feszessé, rugalmassá teszi a bőrt. Az évek során a bőrben lévő kollagén elveszíti rugalmasságát, csökkenő vízmegkötő képessége miatt, pedig bőrünk rugalmatlanná, ráncossá válik. A ráncosodás főleg azokat a testrészeket érinti, amelyek fokozottabban ki vannak téve a napsugárzás és az ultraviola sugárzás bőrkárosító hatásainak, pl. az arc, nyak, a kézfejek, a dekoltázs. De a terhesség után megjelenő striákon a megnyúlt, megszakadt bőrön is észlelhetjük az egyenetlenségeket.

Napjainkban többféle lehetőség is kínálkozik a bőrfiatalításra, pl.: mikrodermabrázió, kémiai mélyhámlasztás és finomhámlasztás, lézeres resurfacing, frakcionált lézer terápia, PTF villanófényes vagy lézeres fotorejuvenáció, T3 lézerkezelés. Az ideális kezelési formát mindig az elérni kívánt eredmény és a bőr állapota és együttesen határozzák meg.

Hogyan működik a T3 lézerkezelés?

A T3 lézeres fotorejuvenáció olyan különleges esztétikai lézerkezelés, ami a bőr felső rétegeinek károsítása nélkül nyújt látványos és maradandó eredményt a ráncok és fáradt megereszkedett, rugalmatlan bőr ellen. A T3 lézerkezelést Szalonunk különleges lézerkészülékével végezzük. A lézer fény-nyalábja mélyen a kötőszövetbe hatolva hővé alakul re-modellezi a kollagén szerkezeteket, és beindítja a kollagén és elasztin termelését. A lézerfény belülről kifelé haladva fiatalítja meg a bőrt, egy lépésben frissít, feszesít fiatalít. A T3 különleges kezelés egyszerre kezeli a bőr textúráját, tónusát és tapintása is egyszerre javulhat.

lézeres ránctalanítás, ránctalanítás arcfiatalítás feszesítés lézer előtte utána ár, szarkalábak eltüntetése lézer

Milyen eredményekre számíthatok?

A bőr akár már az első kezelés után feszesebbé válhat, és fokozatosan kisimul. Pozitív hatásként jelentkezik a javulás mind a bőr textúrájában, mind tónusában és turgorában is. A mélyebb ráncok a kollagén re-modellezés folyamatának kiteljesedésével együtt fokozatosan tűnnek el, napról napra, és a következő hónapok alatt is minden kezelést követően. Eredményként látványosabb simább bőrre számíthatunk, amely a kezelés által puhább, bársonyosabb és üdébb, a bőr rugalmassága is helyreáll, a bőr kicserélődik, megfiatalodik. A kezelés eredménye egyénenként változó a bőr állapotától és az otthoni kiegészítő bőrápolás betartásától egyaránt függ.

Lehet a kezelést nyáron végezni?

Igen!  Lézerberendezésünk nem „támadja” a bőr festékanyagát, ezért alkalmazható nagy biztonsággal sötétebb bőrű pácienseken, vagy akár szoláriumozott bőrön is. A kezelés télen és nyáron egyaránt végezhető.
 

Szemkörnyéken és orr-ajak barázdán szeretném "feltöltetni" a ráncaimat. Jó lehet nekem a kezelés?

Igen! A kezelés végezhető szemkörnyéken, szemöldökök közötti függőleges ráncok mélységének csökkentésére is, de akár egész arcon is.

Van -e gyógyulási idő vagy munkából való kiesés a kezelés miatt?

Nincs! A kezelés teljesen non-invazív, nem igényel gyógyulási időt. A kezelés után Ön rögtön visszatérhet a napi normális tevékenységéhez.

Mik a kezelés utáni fontos teendők?

Kiemelten fontos megfelelő fényvédő krém rendszeres használata és a kezelés utáni fontos teendők szigorú betartása. A nem megfelelő otthoni ápolásánál a kezelt terület világosodhat vagy sötétedhet (hypopigmentáció vagy hiperpigmentáció) is felléphet ami lehet átmeneti de akár tartós is. A konzultáción részletes felvilágosítást kap a kezelés utáni utasításokról. A kezelés utáni utasítások be nem tartása saját felelősségre történik, és Szalonunk semmilyen garanciát és felelősséget nem vállal a nem megfelelő utókezelésből eredő esetleges károkért!


Mikor nem javasoljuk a lézeres kezelést?

  • A kezelést megelőző 2 hétig ne napozzon, szoláriumozzon, ne alkalmazzon a kezelendő testfelületen barnító krémet! A napozás és a szolárium használat érzékenyebbé teheti bőrét a lézersugárral szemben.
  • Tetoválás, illetve tetoválás-eltávolítás helyén
  • Nyílt sebek, sérülések helyén, illetve ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van.
  • Aktív herpesz helyén, aktív bőrbetegség, Melanoma, egyéb daganatos betegség esetén.
  • Ha Ön terhes, illetve szoptatás ideje alatt sem javasoljuk a kezelést.
  • Lázas állapot idején, kezeleten cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén, autoimmun betegség esetén.
  • Abnormális sebgyógyulási hajlam esetén.
  • Fokozott fényérzékenység, allergia illetve fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén. Kérjük, mindenképpen ellenőrizze az Ön által szedett gyógyszereket, hogy azok okoznak –e fényérzékenységet!
  • Páciens irreális elvárásokkal.

Kezeléseinket 18 év alatti életkor esetén kizárólag a szülő/gondviselő írásos beleegyezésével végezzük el.

A Szexepil Szalon munkatársai fenntartják maguknak a kezelés elutasításának jogát, amennyiben bármilyen a páciens egészségét, biztonságát veszélyeztető körülményt észlelnek.

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján