Szex menü
szexepil szalon

Vákuumos arcmasszázs

vákuumos arcmasszázs, vákuum rádiófrekvencia, vákuum masszázs, vákum testkezelés feszesítésArckezelések részeként a vákuumos arcmasszázs pezsdítő, frissítő és feszesítő, látványos hatásával közkedvelt vendégeink körében.
A kezelés fokozza a vérkeringést, serkenti a nyirokáramlást akár 50-szeresére is felgyorsítva azt. Anyagcsere-gyorsító hatása elősegíti a méreganyagok és a sejtközi salakanyagok mielőbbi eltávozását.

A helyesen alkalmazott vákuumos arcmasszázs jótékonyan befolyásolja a kötőszövetet is, megerősíti a kollagén rostokat és feszesebbé teszi az arcot, hiszen a sejtanyagcsere fokozódásával a kollagén-termelésért felelős fibroblasztokban is megélénkül az enzim tevékenység. Már az első kezelés után is azonnal érezhető, hogy életre kel a bőr. Vivid pezsgő érzés és határozottan feszesebb bőr tapasztalható, ismételt kezelések vagy kúra hatására a bőr állapota tartósan javul. A kezelés természetesen fájdalommentes, kellemes.

Mik a kezelés utáni fontos teendők?

Kiemelten fontos megfelelő fényvédő krém rendszeres használata és a kezelés utáni fontos teendők szigorú betartása. A nem megfelelő otthoni ápolásánál a kezelt terület világosodhat vagy sötétedhet (hypopigmentáció vagy hiperpigmentáció) is felléphet ami lehet átmeneti de akár tartós is. A konzultáción részletes felvilágosítást kap a kezelés utáni utasításokról. A kezelés utáni utasítások be nem tartása saját felelősségre történik, és Szalonunk semmilyen garanciát és felelősséget nem vállal a nem megfelelő utókezelésből eredő esetleges károkért!

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján