Szex menü
szexepil szalon

Orr -ajak barázda feszesítő-feltöltő-ránctalanító kezelés

 

Adott egy bájos arc. Mi az, ami életkortól függetlenül rontja az összképet?!      A mélyülő orr-ajak barázda!

 

orr ajak barázda feszesítő feltöltő kezelés

Igaz, hogy az életkor előrehaladtával, az orr-ajak barázda mélyül? Mivel magyarázható ez?
Amint a bőr veszít a természetes nedvességtartalmából, és ahogy a kollagén termelés is lassul, és az arc csontszerkezete is változik, a bőr ehhez igazodva ráncokat vethet. Ez később fokozatosan mélyülhet.

Befolyásolja az életmód az orr-ajak barázda mélységét?
Természetesen, a válasz: Igen! Például a stresszes életmód, a dohányzás, helytelen étrend, a víz elégtelen fogyasztása, kevés testmozgás mind-mind nyomot hagy a bőrünkön.

Lehetséges gyorsan javítani az arcbőrömön, különösen a már emlegetett mélyülő ráncon?
Igen, lehetséges! Akár már egyetlen kezeléssel is tartósan szebbé tehető a bőr, a ráncok sekélyebbekké válnak, valódi megújulás tapasztalható. Azt azonban leszögezzük, hogy igazán tartós eredmény akkor érhető el, ha az életmódra, táplálkozásra odafigyelünk, hiszen a szervezet működését tükrözi a bőr állapota is.

 

orr ajak barázda ránctalanító feszesítő feltöltő kezelés

Meg kell jelennem és szeretném a legjobb formámat hozni. Szorít az idő és gyorsan szeretnék fiatalosabb arcbőrt és feszesebb arckontúrt. Milyen gyorsan hozhat eredményt számomra ez a kezelés?

Szakemberünk a személyes konzultáció alkalmával állapotfelmérést végez és tájékoztatja a kezelésről és amennyiben szükséges kiegészítő kezelést ajánl. Ha például a mélyült ráncok mellett fokozott napkárosodás is tapasztalható lehetséges, hogy egy enyhe hámlasztó kezelést is felvéve sokkal látványosabb eredmény érhető el.

Abban hiszünk, hogy az egész arcot kezelve, nemcsak egy-egy területre, problémára fókuszálva, sokkal egyenletesebb és frissebb megjelenés érhető el és a fiatalos külsőköz szerintünk hozzátartozik a napkárosodások mérséklése is, az egyenletes üde bőrtónus.

E tekintetben, ha egyúttal a napkárosodást is szeretnénk kezelni körülbelül 3-5 napra ( enyhe, alig észrevehető púderszerű hámlás de a hámlás után sokkal ragyogóbb a bőr) érdemes számolni.TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info (kukac) szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján