Szex menü
szexepil szalon

Acne peel system
Intenzív kezelés pattanásos zsíros bőrre, aknés problémákra

A legújabb feljesztésű Acne peel System kezelés olyan professzionális kozmetikai eljárás, amely kifejezetten a pattanásokra és aknéra hajamos problémás bőrtípusokat (zsíros-szeborreás bőrtípusok) hivatott intenzíven kezelni.  Forradalmi újítás!  Bevált új stratégia az akné kezelésében:

A zsíros, aknéra hajlamos bőrtípusok kialakulása főként a fiatalokat és fiatal felnőtteket érintő probléma. A bőr zsírosodását és a pattanások megjelenését több tényező és környezeti hatás is befolyásolhatja: például hormonszint változása, ami jelentkezhet pubertáskor, menstruáció alatt, terhesség során is.  A külső környezeti hatások is befolyásolhatják, pl.: környezetszennyezés, stressz, táplálkozási szokások stb.

Mik okozzák zsíros bőrtípusoknál a legjellemzőbb bőrhibákat?

 1. Fokozott faggyútermelés: Helyi hormonális hatások kedvezőtlenül befolyásolják a bőr állapotát. A bőr zsírosan fénylő, tág pórusokkal.
 2. Az elhalt hámsejtek felgyülemlenek és eltömik a pórusokat: ami előidézi a tisztátalanságok megjelenését, feketefejű mitesszerek, pattanások, kitágult pórusok foltok és/vagy elszíneződések létrejöttét. Ez a folyamat rosszabbodhat, és akné jelenik meg.
 3. A bőr baktériumflórája elszaporodik: köszönhetően a megnövekedett faggyútermelésnek plusz az elzárt pórusoknak, amik így ideális körülményeket teremtenek a baktériumok jelentős szaporodásához.
 4. Helyi bőrgyulladás: irritáció és gyulladás látható jelei, tipikus foltok, bőrkiütések, pattanások, mitesszerek, komedók.

Az Acne peel system különféle természetes és kémiai összetevők hatékony kombinációjával lecsökkenti, majd eltünteti a zsíros és aknéra hajlamos bőrtípusok főbb bőrhibáinak megjelenését. Az Acne peel system kezelést úgy tervezték, hogy egyrészt távolítsa el a bőr túlzott zsíranyagát, faggyútermelését, hámlassza le a felrakódott elhalt hámsejteket (amelyek gyakorta közrejátszanak az akné kialakulásával az így elszaporodott baktériumokkal), másrészt harmonizálja a bőrképet.

Az Acne peel system intenzív kezelés 2 egyszerű lépésben eléri, hogy bőre ismét tisztátalanságoktól mentes, puha ragyogó legyen. Nagyon fontos pontosan követni a kezelési utasításokat  és végigvinni mindkét lépést a sikerhez.

Kezelést megelőző személyes konzultáció: Szakemberünk a konzultáció és bőranalízis során megvizsgálja a bőrét, megállapítja az Ön bőrtípusát, tájékoztatja a kezelés menetéről, az azt megelőző, illetve a kezelés utáni fontos teendőkről. Megállapítja hogy alkalmazható –e az Acne peel system® kezelés az Ön esetében. Amennyiben előkészítő kezelés szükséges a megfelelő hatás eléréséért, úgy tájékoztatja az előkezelés lehetőségéről is.

acne peel system aknés bőrök hatékony kezelése

1. Lépés:  Intenzív kezelés a szalonban

 Az Acne peel system professzionális kezelő pakk: 5 alkalom+ utókezelés= látványos eredmények.

Hogyan történik a szalonkezelés? A kezelést megelőző személyes konzultáción eldől, hogy van- e szükség előkészítő kezelésre a kezelés eredményességéhez.  A szalonkezelés 5 alkalomból áll, 14 naponta ütemezve.

2. Lépés: Otthoni  utóápolás a szalonkezelés  hatásának fenntartására

Milyen termékekkel érdemes otthon ápolnom a bőrömet, hogy tartós legyen a szalonkezelés eredménye?

Szalonunkban a mesoestetic által gyártott kimagaslóan hatékony acne –peel system termékcsaládot használjuk és ajánljuk utóápolásra. Az m.acne complex hatóanyaggal dúsított termékcsalád problémás, zsíros mitesszeres aknés bőr kezelésére lett megalkotva, és azért különleges, mert egy terméken belül több az akné kialakulását provokáló faktorok ellen is hatékony így több fronton segíthet megelőzni a gyulladások, elszíneződések, hegek kialakulását. A szalonkezelések után érdemes a bőr ápolását rendszeresen, otthon is folytatni, hogy az elért eredmény hosszan megmaradjon. Szakemberünk segít az Ön számára megfelelő termékek kiválasztásában.

Javasoljuk a Mesoestetic dermatological sun protection SPF50+ fényvédő krém nappali használatát, hogy megvédje bőrét a káros UV sugaraktól.

A termékcsalád tartalmazza az újonnan kifejlesztett m. acne complex-et, ami aktív hatóanyagok szinergikus kombinációjával több fronton hat a különböző akné-provokáló hatásokra. Az utókezelő ápolószerek kimondottan problémás szeborreás bőrök kezelésére lettek megalkotva.  Az m.acne complextöbb fronton hat a gyulladt pattanásos bőr mielőbbi letisztításáért és a bőrkép egységesítéséért. 

Hogyan működik? Ez az új koncepciós hatóanyag komplex hogyan hat a bőrre?

hogy működik aknékezelés

Forradalmi újítás! Bevált új stratégia az akné kezelésében:

5α reductase enzim gátlása:  a bőrbenhelyileg is termelődnek androgén hormonok, amelyek negatívan befolyásolják ez esetben aknéra hajlamosítják a bőrt.
Az új koncepció lényege
: A bőrben is termelődik tesztoszteron. A bioszintézis egyik fő lépését legátolja az 5α reductase ihibitor amivel az érhető el, hogy nem engedi aktiválódni az aknéra hajlamosító DHT-t, vagyis hatástalanítja, és nem keletkezik. Tehát a bőrben lévő 5α reductase enzim gátlásával az aknét stimuláló lokális hormonszint csökkenthető.

Megnyitja tisztítja a pórusokat erős keratolitikus hatásával, hiszen a túlzottan megvastagodott felhám is felelős az akné kialakulásáért. Tehát a levegőtől elzárt baktériumok szaporodását azáltal csökkenti, hogy engedi "jobban szellőzni" a bőrt.

Lassítja a faggyútermelést a faggyúmirigyeket befolyásolja.

Gátolja a bőrflórához tartozó baktériumok szaporodását és növekedését, amelyek fertőzhetik az eltömődött pórusokat.

Csökkenti és enyhíti a gyulladásos tüneteket, a pirosságot.

Csökkenti a gyulladások és akné után maradt pigmentációt.

 

akné kezelésére lemosó, otthoni ápolás aknés bőrre

Purifying mousse arctisztító hab

Napi rendszerességgel használandó bőrápoló lemosó hab aknéra hajlamos zsíros szeborreás mitesszeres bőrre. A könnyű hab állagú lemosó alaposan letisztítja a szennyeződésektől, a frissítő összetevők puhává és kellemes érzetűvé varázsolják a bőrt. Baktériumok szaporodását gátló összetevőt és bőrápoló ureát is tartalmaz. Dermatológiailag tesztelt.

A mesoestetic Purifying mousse használatának előnyei:

 • Kimondottan aknéra hajlamos zsíros problémás bőrökre kifejlesztve
 • A pattanást okozó baktériumokat is eltávolítja csakúgy mint a szennyeződéseket
 • Használat után a bőr kellemes érzetű, hidratált és felfrissült lesz.

Hogyan használjam?

Mindennapi használatra javasolt. Nedvesítse meg kissé az arcbőrt, majd egyenletesen oszlasson el 1-2 nyomásnyi habot a felületen. Ujjbegyeivel körkörösen lágyan dörzsölje 2-3 percig, hogy a szennyeződéseket és zsírfényt eltávolíthassa, majd bő vízzel mossa le!

arckrém aknés bőrre, arckrém pattanásos bőrre

Acne one cream nappali krém 

Az acne one krém szeborreás aknéra hajlamos bőrök kezelésére kifejlesztett mindennapi használatra javasolt termék, ami a szalonkezelés kiegészítéseként segíthet mielőbb elérni és megőrizni a kívánt eredményeket. Az egymást szinergikusan erősítő hatóanyagok kipróbált keveréke az m.acne complex.

Szabályozza a faggyútermelést, elősegíti a bőr mielőbbi regenerálódását és enyhe hámlasztó hatásával a bőrlégzést, gátolja a baktériumok elszaporodását és bőrpír csökkentő hatású is. Bexaretinyl complex tartalma abban segít, hogy csökkenti a gyulladást követő elszíneződéseket és pigmentációkat.

Tudjuk, hogy az aknét különféle faktorok provokálják, ezért több fronton érdemes támogatni a bőrt a probléma leküzdésében. Ez a bőrgyógyászatilag tesztelt termék mindezeket a kívánalmakat egy krémben valósítja meg.

A mesoestetic Acne one nappali krém használatának előnyei:

 • Problémás aknéra hajlamos bőr ideális napi rendszerességgel használható ápolószere
 • Csökkenti a gyulladást és foltokat okozó baktériumokat
 • Bőrpír csökkentő hatású és segít a gyulladást követő elszíneződések elhalványításában, a bőrszín normalizálásában.

Hogyan használjam?

Mindennapi használatra javasolt. Vigyen fel az előzetesen megtisztított bőrre egyenletesen vékonyan (a szemkörnyéket kikerülve) az acne one krémből, majd lágyan simítsa be! Úgy kenje fel, hogy nyálkahártyával ne érintkezzen! A krém használata mellé a Mesoestetic dermatological sun protection SPF50+ fényvédő krém is javasolt.


Pure renewing mask kettős hatású bőrradír-maszk

Kettős hatású maszk kifejezetten problémás bőrök kezelésére. Bőrradír és hatóanyagos maszk egy lépésben. A finom szemcsék mechanikai hatásukkal megkönnyítik az elhalt hámréteg eltávolítását, a bőr megújulás elősegítését. A maszk egyik fő hatóanyag- komplexe, az m.acne complex szabályozza a faggyútermelést, normalizálja a bőr zsírosságát. Elősegíti a bőr mielőbbi letisztulását a pattanásoktól, mitesszerektől. Dermatológiailag tesztelt.

A mesoestetic Pure renewing mask bőrradír használatának előnyei:

 • Kémiai és mechanikai peeling egy lépésben
 • Heti rendszeres használata segít az anké elleni küzdelemben
 • Stimulálja a bőrmegújítást, simává egyenletessé teszi a bőrt.

A maszk bexaretinyl complex tartalma abban segít, hogy csökkenti a gyulladást követő elszíneződéseket és pigmentációkat. A kaolin magába szívja a bőr felesleges zsírjait és olajtartalmát.

Hogyan használjam?

Használata heti 1X  javasolt.  Vigyen fel az előzetesen megtisztított bőrre egyenletesen vékonyan (a szemkörnyéket kikerülve) a maszkból. Hagyja hatni 5-10 percig. Úgy kenje fel, hogy szemkörnyékkel és nyálkahártyával ne érintkezzen! A hatóidő letelte után ujjbegyeivel körkörösen lágyan dörzsölje, masszírozza 2-3 percig, hogy a tisztátalanságokat és elhat hámsejteket eltávolíthassa, majd bő vízzel alaposan mossa le! A maszk használatakor a Mesoestetic dermatological sun protection SPF50+ fényvédő krém is javasolt.


Imperfection control hatóanyagos korrektor

Gyors hatású, helyi problémára, kialakulófélben lévő gyulladt pattanásokra ható, pigmentet  tartalmazó korrektor. A korrektorban lévő innovatív pigmentek lehetővé teszik, hogy különféle bőrszínekhez alkalmazkodjon a termék. A korrektor egyik fő hatóanyag komplexe, az m.acne complexa faggyútermelés szabályozása mellett normalizálja a bőr zsírosságát, csökkenti a pirosságot, gyorsan lehúzza a gyulladásos tüneteket. Dermatológiailag tesztelt termék.

A mesoestetic Imperfection control hatóanyagos korrektor használatának előnyei:

 • Alkalmazkodik a bőrszínhez, segít elfedni a bőrhibákat
 • A különleges hatóanyag komplexe segít az anké elleni küzdelemben
 • Gyors hatású helyi problémák kezelésre alkalmas korrektor.

Hogyan használjam?

Az előzetesen megtisztított mag szárazra törölt bőrre vigyen fel kis mennyiségű imperfection control korrektort egyenletesen, vékonyan, körkörös mozdulatokkal, amíg befedi a szépséghibát.

Az otthoni utóápolás során is javasoljuk a Mesoestetic complete dermatological sun protection SPF50+ fényvédő krém nappali használatát, hogy megvédje bőrét a káros UV sugaraktól.

Milyen eredményekre számíthatok?

Az acne peel system professzionális kezelés felgyorsítja az aknés bőr regenerálódását, leszabályozza a bőr zsírosodását és egyensúlyba hozza a faggyútermelést, valamint megszünteti az eltömődött pórusokat, hogy bőre tisztátalanságoktól mentes és sugárzóan szép legyen, olyan amilyenre mindig is vágyott.

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján