Szex menü
szexepil szalon

Mesoéclat intenzív anti-aging bőrfiatalító kezelés

mesoeclat intenzív antiaging kezelés mesoestetic ránctalanító kúraA Mesoéclat napjaink egyik legkeresettebb non-invazív esztétikai kezelése, műtét nélkül, gyógyulási idő nélkül rövid időn belül nyújt látványos eredményeket, valódi bőrfiatalító anti -aging kezelés.mesoestetic mesoeclat kezelés, mesoéclat intenzív anti aging kezelés, dohányzás okozta korai bőr öregedés kezelése

A bőrünk állapota sok esetben nem tükrözi a korunkat. Gyakran a bőrünk öregebbnek mutat a valódi életkorunknál. Az öregedő bőr szembetűnő jelei a finom ráncok, szarkalábak megjelenése és a napkárosodás UV károsodás miatt idősebbnek látszódhatunk, mint szeretnénk. Az életvitel is nyomot hagyhat a bőrünkön. A dohányzás is hozzájárulhat a bőr idő előtti öregedéséhez.

A speciálisan kifejlesztett Mesoéclat bőrfiatalító rendszere segít visszafordítani az öregedés látható jeleit. Különösen hatékony a fáradt -igénybevett bőr, napkárosodás, dohányzás okozta korai bőr-öregedés, oxigénhiány és mikro-cirkuláció csökkenése miatt kialakult bőrproblémák kezelésében.

A Mesoéclat kúra már az első kezelés után látható eredményeket hoz. Az öt alkalomból álló, kúra végeztével kiteljesedik a kezelés hatása, ami az otthoni bőrápolással (Mesoéclat krém rendszeres alkalmazásával) hosszú ideig fenntartható.

A Mesoéclat anti aging bőrfiatalító rendszert olyan világsztárok, mint Madonna és Jennifer Aniston szívesen használják, mert kiváló anti aging hatása révén a bőr feszesebbé, a bőrkép üdébbé válik, a ráncok mélysége csökken, a finom ráncok elhalványodnak. A Mesoéclat kúrát az innováció, gyorsan szembetűnő látványos eredmények jellemzik, segítségével elérhető az üde egészséges arcszín, feszes, rugalmas fiatalosabb bőr amilyenre mindig is vágyott.

A Mesoéclat bőrfiatalító rendszer 3- szorosan egymásra épülő kezelési lépésből áll, célja a következő:

  • A bőrfelszín megújulásának stimulálása
  • A bőrfelszín egységessé, egészséges külleművé tétele
  • A bőr fényének növelése, ragyogóbbá tétele
  • Mélyrétegi hidratálás
  • A mimikai ráncok, szarkalábak elhalványítása.

A Mesoéclat intenzív anti-aging bőrfiatalító rejuvenációs program 5 alkalomból álló kúra, a kezelések 10-15 naponta történő ütemezésével.

A szalonkezelés 3  egymásra épülő lépésből áll. Mind a három lépés a bőr különböző rétegeire hat, így érhető el valóban lenyűgöző eredmény.

1. A bőr előkészítése: bőrfelszíni megújítás, a bőr tökéletlenségeinek csökkentése

2. Intenzív anti –aging sokkterápia: bőrregeneráció, a bőr ragyogásának növelése

3. Mélyrétegi hidratálás, a ráncok csökkentése a tökéletes bőrért.

mesoeclat kezelés előtte utána, mesoestetic mesoeclat, ránctalanító kozmetikai kezelés hatása

A Mesoéclat módszer gyorsan de gyengéden (abszolút fájdalommentes) hoz látványos eredményeket és az első 5 kezelés (kúra) után látható eredmények:

  • Szemmel láthatóan fiatalosabb, puhább, simább és egyöntetűbb bőr.
  • A bőrhibák csökkenése, eltűnése, a bőrtónus egyenletesebbé válik.
  • Ragyogóbb bőr.
  • Szarkalábak és mimikai ráncok halványodása.

A szalonkezelés hatása tovább fokozható a Mesoéclat nappali hidratáló krémrendszeres használatával. A krém gazdagon tartalmaz C vitamint, kojic- és phytic savat és erőteljes antioxidánsokat, valamint hidratáló anyagokat, amelyek egységesítik bőrszínt, és bőrtónust, ragyogóbb egészségesebb arcszínt biztosítanak, továbbá a krém elnyújtja a kezelés hatását. A kezelés után Mesoestetic 50+ fényvédő krém használata javasolt.

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Tisztelt Vendégeink!
A kialakult gazdasági helyzet miatt Szalonunk ZÁRVA tart.
Amint a lehetőség megengedi, az újranyitásról weboldalunkon értesítjük.

Megértésüket köszönjük!