Szex menü
szexepil szalon

Esthetic Consultation

Fontosnak tartjuk, hogy kezeléseinket biztonságosan végezzük el. Vannak olyan kezelések amelyek bizonyos esetekben ellenjavallottak, ezért a kezelés előtti konzultáción szűrjük az esetleges kontraindikációkat.

A személyes konzultáció / állapotfelmérés során szakemberünk az Ön igényeire szabott kezelési tervet ajánl, ismerteti a kezelés menetét és rendszerességét, illetve tájékoztatást nyújt az igénybe vehető kedvezményekről. Szalonunkban törekszünk arra, hogy vendégeinkkel történő konzultáció alkalmával a lehető legpontosabb tájékoztatást nyújtsunk kezeléseinkről, és magas színvonalon elégítsük ki reális igényeiket.

Hogyan készüljek a konzultációra?

Hatékony kezelési tervet akkor tudunk ajánlani, ha a Vendég tisztában van azzal, hogy mit szeretne, min szeretne változtatni, min szeretne javítani. Érdemes a konzultáció előtt ezt átgondolni és feljegyezni, akár pontokba szedni, listát készíteni.

Mennyi időt vesz igénybe az állapotfelmérés, konzultáció?

Az Ön egyéni igényétől és kérdéseitől függően lehet választani a rövidebb (20 perc) vagy hosszabb (30 perc) konzultációk közül. Ha több mindenen szeretnénk javítani akár egyszerre és sok kérdés merült fel, érdemes az időben hosszabb konzultációt választani.

Mi van akkor, ha én pontosan tudom, hogy melyik kezelést szeretném igénybe venni. Akkor is kell az előzetes állapotfelmérés/konzultáció?

Igen! Ez nem lehet kérdés. Számunkra a biztonság elsődleges. A szakember hozzáértő módon tudja tájékoztatni és olyan dolgokra is rámutat, ami laikus számára nem magától értetődő. Bizonyos kezelések gyógyulási idővel járhatnak, ezért is fontos megismerni az egyes kezelések folyamatát az utókezelés otthoni ápolás lépéseit. Személyre szabottan az Ön igényeinek bőrtípusának és anyagi lehetőségeinek figyelembe vételével készített kezelési terv arra hivatott, hogy minél előbb elérje a kívánt eredményeket.  Szakemberünk olyan kezelést is ajánlhat, ami több esztétikai problémát orvosolhat egyszerre.

Állapotfelmérés, Esztétikai konzultáció, Szaktanácsadás ára

Személyes állapotfelmérés, konzultáció, szaktanácsadás, kezelési terv készítés.           20 perc

 8 000 Ft

Hosszabb állapotfelmérés, konzultáció, szaktanácsadás, kezelési terv készítés.      21-30 perc

  12 000 Ft

A személyes konzultáció / állapotfelmérés során szakemberünk az Ön igényeire szabott kezelési tervet ajánl, ismerteti a kezelés menetét és rendszerességét, illetve tájékoztatást nyújt az igénybe vehető kedvezményekről. Szalonunkban törekszünk arra, hogy vendégeinkkel történő konzultáció alkalmával a lehető legpontosabb tájékoztatást nyújtsunk kezeléseinkről, és magas színvonalon elégítsük ki reális igényeiket.

 

Kezelésre bejelentkezni az állapotfelmérést követően lehetséges.

Az árváltoztatás jogát minden előzetes értesítés nélkül fenntartjuk! Áraink Magyar forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.

Kezelésre bejelentkezni az állapotfelmérést követően lehetséges!  Állapotfelmérésre bejelentkezni a  +36 30 227 5667-es telefonszámon lehetséges.

 

Bejelentkezés Esztétikai konzultációra

 

Telefonos időpont egyeztetés után az előre fizetett konzultációs díj az Ön számára fenntartott időpontban az Ön által választott időtartamú konzultáción munkatársunk rendelkezésre állását garantálja.

Abban az esetben, ha a konzultációs időpont 48 órán belül kerül lemondásra, módosításra vagy Ön a szóbeli megegyezés ellenére nem jelenik meg, ezekben az esetekben az előre utalt összeg a Jáger Kft. tulajdonában marad, az összeg visszautalására nincs lehetőség. Van lehetőség új időpontot kérni, a konzultációs díj újbóli előre történő megfizetésével.

Az Önnek fenntartott konzultációs időpontban ha a szalon részéről “vis major” esemény, előre nem látott sajnálatos esemény következik be az Ön részére új konzultációs időpontot biztosítunk az előre utalt konzultációs díj terhére.

A konzultációra előre egyeztetett időpont módosítása maximálisan egy alkalommal lehetséges, 14 napon belül a szabad helyek függvényében. Lefoglalt időpontra, meg nem jelenés esetén a szolgáltatást teljesítettnek vesszük.

Jáger Kft.
5000 Szolnok, Szántó Körút 33.
Adószám: 11278937-2-16
Számlaszám: 10300002-10469272-49020011

 

 

Részletesen a bejelentkezés feltételeiről...


I accept the privacy policy.


MAP

CONTACT

4.Tófenék út, Szolnok,

Hungary ZIP: 5000

Tel.: +36-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

Book an appointment

PARKING

Parking spaces are available in the Tófenék street in fromt ot the salon.
Please note that parking fees apply.

MOBILE PARKING: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

OPENING HOURS

At our salon we work by appointments, which can be booked by telephone.

Appointments can be booked:

Monday- Friday : 10:00-17:00
   Saturday : By appointment
       Sunday: 
 
By appointment