Szex menü
szexepil szalon

Esthetic Consultation

Fontosnak tartjuk, hogy kezeléseinket biztonságosan végezzük el. Vannak olyan kezelések amelyek bizonyos esetekben ellenjavallottak, ezért a kezelés előtti konzultáción szűrjük az esetleges kontraindikációkat.

A személyes konzultáció / állapotfelmérés során szakemberünk az Ön igényeire szabott kezelési tervet ajánl, ismerteti a kezelés menetét és rendszerességét, illetve tájékoztatást nyújt az igénybe vehető kedvezményekről. Szalonunkban törekszünk arra, hogy vendégeinkkel történő konzultáció alkalmával a lehető legpontosabb tájékoztatást nyújtsunk kezeléseinkről, és magas színvonalon elégítsük ki reális igényeiket.

Hogyan készüljek a konzultációra?

Hatékony kezelési tervet akkor tudunk ajánlani, ha a Vendég tisztában van azzal, hogy mit szeretne, min szeretne változtatni, min szeretne javítani. Érdemes a konzultáció előtt ezt átgondolni és feljegyezni, akár pontokba szedni, listát készíteni.

Mennyi időt vesz igénybe az állapotfelmérés, konzultáció?

Az Ön egyéni igényétől és kérdéseitől függően lehet választani a rövidebb (30 perc) vagy hosszabb (40 perc) konzultációk közül. Ha több mindenen szeretnénk javítani akár egyszerre és sok kérdés merült fel, érdemes az időben hosszabb konzultációt választani.

Mi van akkor, ha én pontosan tudom, hogy melyik kezelést szeretném igénybe venni. Akkor is kell az előzetes állapotfelmérés/konzultáció?

Igen! Ez nem lehet kérdés. Számunkra a biztonság elsődleges. A szakember hozzáértő módon tudja tájékoztatni és olyan dolgokra is rámutat, ami laikus számára nem magától értetődő. Bizonyos kezelések gyógyulási idővel járhatnak, ezért is fontos megismerni az egyes kezelések folyamatát az utókezelés otthoni ápolás lépéseit. Személyre szabottan az Ön igényeinek bőrtípusának és anyagi lehetőségeinek figyelembe vételével készített kezelési terv arra hivatott, hogy minél előbb elérje a kívánt eredményeket.  Szakemberünk olyan kezelést is ajánlhat, ami több esztétikai problémát orvosolhat egyszerre.

Állapotfelmérés, Esztétikai konzultáció, Szaktanácsadás ára

Személyes állapotfelmérés, konzultáció, szaktanácsadás, kezelési terv készítés           30 perc

Akkor érdemes a rövidebb konzultáció választani, ha egy konkrét szépséghiba kezelésére  vonatkozóan szeretne informálódni, megtudni részleteket a kezelésről. Illetve arról, hogy az Ön bőrének melyik lehet az ideális kezelési mód.

                 

9 900 Ft

Hosszabb állapotfelmérés, konzultáció, szaktanácsadás, kezelési terv készítés            31-40 perc

Akkor érdemes a hosszabb konzultáció választani, ha azt szeretné, hogy több időt szánjunk az Ön esztétikai problémáinak átbeszélésére. Ha nemcsak egy konkrét szépséghiba kezelésére vonatkozóan szeretne informálódni, hanem több esztétikai megfontolása van és szeretné megtudni a részleteket az elérhető kezelésekről. Illetve arról, hogy az Ön bőrállapotának figyelembe vételével melyek lehetnek a személyre szabottan ideális kezelési módok.

12 000 Ft

A személyes konzultáció / állapotfelmérés során szakemberünk az Ön igényeire szabott kezelési tervet ajánl, ismerteti a kezelés menetét és rendszerességét, illetve tájékoztatást nyújt az igénybe vehető kedvezményekről. Szalonunkban törekszünk arra, hogy vendégeinkkel történő konzultáció alkalmával a lehető legpontosabb tájékoztatást nyújtsunk kezeléseinkről, és magas színvonalon elégítsük ki reális igényeiket.

 

Kezelésre bejelentkezni az állapotfelmérést követően lehetséges.

Az árváltoztatás jogát minden előzetes értesítés nélkül fenntartjuk! Áraink Magyar forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.

Kezelésre bejelentkezni az állapotfelmérést követően lehetséges!  Állapotfelmérésre bejelentkezni online is lehetséges a lap alján található űrlap kitöltésével.

 

Bejelentkezés Esztétikai konzultációra

 

Telefonos időpont egyeztetés után az előre fizetett konzultációs díj az Ön számára fenntartott időpontban az Ön által választott időtartamú konzultáción munkatársunk rendelkezésre állását biztosítja.

Abban az esetben, ha a konzultációs időpont 48 órán belül kerül lemondásra, módosításra vagy Ön a szóbeli megegyezés ellenére nem jelenik meg, ezekben az esetekben az előre utalt összeg a Jáger Kft. tulajdonában marad, az összeg visszautalására nincs lehetőség. Van lehetőség új időpontot kérni, a konzultációs díj újbóli előre történő megfizetésével.

Az Önnek fenntartott konzultációs időpontban ha a szalon részéről “vis major” esemény, előre nem látott sajnálatos esemény következik be az Ön részére új konzultációs időpontot biztosítunk az előre utalt konzultációs díj terhére.

A konzultációra előre egyeztetett időpont módosítása maximálisan egy alkalommal lehetséges, 14 napon belül a szabad helyek függvényében. Lefoglalt időpontra, meg nem jelenés esetén a szolgáltatást teljesítettnek vesszük.

 

Részletesen a bejelentkezés feltételeiről...

Amennyiben szeretné jelezni Bejelentkezési igényét, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, majd a zöld pipa megjelenése után a Küldés gomb megnyomásával küldje el bejelentkezési igényét. Ez után megjelenik a "Sikeresen leadta bejelentkezési igényét! " ablak. Nyomja meg az OK gombot.

Rövidesen Visszaigazoló emailt fog kapni.

MAP

PARKING

Parking spaces are available in the Tófenék street in fromt ot the salon.
Please note that parking fees apply.

MOBILE PARKING: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

OPENING HOURS

At our salon we work by appointments, which can be booked by telephone.

Appointments can be booked:

Monday- Friday : 10:00-17:00
   Saturday : By appointment
       Sunday: 
 
By appointment