Szex menü
szexepil szalon

Esztétikai konzultáció Állapotfelmérés Szaktanácsadás

Fontosnak tartjuk, hogy kezeléseinket biztonságosan végezzük el. Vannak olyan kezelések amelyek bizonyos esetekben ellenjavallottak, ezért a kezelés előtti konzultáción szűrjük az esetleges kontraindikációkat.

A személyes konzultáció / állapotfelmérés során szakemberünk az Ön igényeire szabott kezelési tervet ajánl, ismerteti a kezelés menetét és rendszerességét, illetve tájékoztatást nyújt az igénybe vehető kedvezményekről. Szalonunkban törekszünk arra, hogy vendégeinkkel történő konzultáció alkalmával a lehető legpontosabb tájékoztatást nyújtsunk kezeléseinkről, és magas színvonalon elégítsük ki reális igényeiket.

Hogyan készüljek a konzultációra?

Hatékony kezelési tervet akkor tudunk ajánlani, ha a Vendég tisztában van azzal, hogy mit szeretne, min szeretne változtatni, min szeretne javítani. Érdemes a konzultáció előtt ezt átgondolni és feljegyezni, akár pontokba szedni, listát készíteni.

Mennyi időt vesz igénybe az állapotfelmérés, konzultáció?

Az Ön egyéni igényétől és kérdéseitől függően lehet választani a rövidebb (20 perc) vagy hosszabb (45 perc) konzultációk közül. Ha több mindenen szeretnénk javítani akár egyszerre és sok kérdés merült fel, érdemes az időben hosszabb konzultációt választani.

Mi van akkor, ha én pontosan tudom, hogy melyik kezelést szeretném igénybe venni. Akkor is kell az előzetes állapotfelmérés/konzultáció?

Igen! Ez nem lehet kérdés. Számunkra a biztonság elsődleges. A szakember hozzáértő módon tudja tájékoztatni és olyan dolgokra is rámutat, ami laikus számára nem magától értetődő. Bizonyos kezelések gyógyulási idővel járhatnak, ezért is fontos megismerni az egyes kezelések folyamatát az utókezelés otthoni ápolás lépéseit. Személyre szabottan az Ön igényeinek bőrtípusának és anyagi lehetőségeinek figyelembe vételével készített kezelési terv arra hivatott, hogy minél előbb elérje a kívánt eredményeket.  Szakemberünk olyan kezelést is ajánlhat, ami több esztétikai problémát orvosolhat egyszerre.

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Szolnok, Tófenék út 4.

Tel.: 06-30-227-5667

E-mail: info@szexepil.hu

BEJELENTKEZÉS

PARKOLÁS

Parkolás a Tófenék utcában, a szalon előtt külön felfestett parkolóhelyeken megoldható.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a parkolás fizetős szolgáltatás.

MOBILPARKOLÁS: 
+36 20 763 5001
+36 30 763 5001
+36 70 763 5001

NYITVA TARTÁS

Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Bejelentkezés telefonon lehetséges: 

Hétfő - Péntek : 10:00-17:00
Szombat : Bejelentkezés alapján
Vasárnap : 
Bejelentkezés alapján